Valoració de talents

“El talent es pot ensenyar i, per tant, aprendre, de la mateixa manera que es pot aprendre la creativitat o la valentia”

José Antonio Marina (Filòsof, pedagog i escriptor)

 ” L’ésser humà no té una sola capacitat o intel·ligència, sinó que conté intel·ligències múltiples”

Howard Gardner (Psicòleg)

Aquests són dos dels estudiosos més reconeguts sobre les capacitats humanes. En estudis que han fet persones com ells basem la nostra exploració.

En tant sols dues entrevistes amb un professional especialista en desenvolupament humà, podeu tenir un informe que us ajudarà a conèixer millor als vostres fills, els seus potencials i habilitats no sempre més estimulats, reconeguts o coincidents amb les habilitats pròpiament escolars; perquè el talent dels vostres fills pot estar vinculat a habilitats que poden passar desapercebudes.

Seria una llàstima perdre una oportunitat com aquesta: Descobrir les intel·ligències dels vostres fills i saber com desenvolupar-les.Sabem del cert que saber-nos el talent és la clau de l’èxit personal i professional.

Per altra banda, descobrir quin són els talens dels vostres fills us pot ajudar a escollir millor els cangurs del menú de la Mainadera o a escollir ael cangur a la carta on podem elaborar i personalitzar aquell que s’ajusti a la perfecció a les seves preferències, habilitats i talents.

Consulta’ns i et sorprendràs dels resultats!
 
 

T'animes a compartir-ho?