Xus

1102623_10201761455787208_287730380_oSóc en Xus Muñoz i Vidal,

Vaig conèixer a la Iolanda a classes de ball, una de les meves principals aficions, juntament amb les triatlons i la música, que també compartim a la nostra manera. Després del naixement del nostre fill, en Marc, es va fer una mica més complicat trobar temps per tot. I d’aquí va sorgir la idea de La Mainadera.

Professionalment, vaig fundar Maxius Consultoria Estratègica. Després de més de 10 anys treballant com a Director Financer i Adjunt a Gerència en diverses empreses, vaig decidir fer un salt professional, que també ha incidit en el meu desenvolupament personal. Com a Consultor aporto tranquil·litat i seguretat als empresaris, principalment a base d’extreure informació rellevant amb un sol click dins de la infinitat de dades que es generen diàriament en qualsevol empresa. Aquesta informació rellevant obtinguda amb total immediatesa es converteix en un potent avantatge competitiu, a banda de fer molt més productius tots els membres de l’equip de les empreses clients.

Sóc Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i també en Ciències Químiques per la UdG i vaig formar part de la primera promoció del EMBA de la Salle URL. M’apassiona aprendre coses noves cada dia. De fet, s’ha convertit en una necessitat personal. I fins i tot li he donat la volta de tal manera que he acabat donant classes de moltes coses que he anat aprenent. He donat classes de reforç a alumnes tant d’ESO com d’últim curs d’universitat, he estat professor de Comptabilitat General a una escola de negocis i també he impartit classes de ball. Així doncs, podríem dir que tant m’agrada aprendre com ensenyar.

 

T'animes a compartir-ho?