Iolanda

IMG-20150920-WA0003 (1)

Sóc la Iolanda Claveras i Espinach o simplement la Ió (com més us agradi). Dona, mare i emprenedora.

Com a dona, hauríeu de parlar amb en Xus. Ell us en podria dir la realitat.

Com a mare, estic orgullosa de ser-ho i que sigui en Xus, i no una altre persona, qui està al meu costat per compartir aquesta bonica tasca. M’ocupo del meu fill tant com puc. M’hi dedico amb cos i ànima. Voldria que en Marc fos feliç en aquesta vida, quan hi sóc i també, quan no. 

Com a emprenedora, amb èxits i alguns fracassos a la motxilla, sóc fundadora del Grup L’Arbre, amb centre a Sils i despatx a Salt. Amb més de 15 anys d’experiència com a Terapeuta de Llenguatge i Logopeda. Actualment sóc també membre integrant del jove equip TresD3 compromès amb serveis educatius i de recursos media per a infants i joves.  Professionalment també he treballat per altres des de molt jove. El més recent ha estat com a membre integrant/col·laborador de l’equip Psicopèdagògic de Nona ubicat a Rubí i professora on-line de cursos vinculats amb l’ensenyament i reconeguts per la Generalitat de Catalunya. 

Amb els anys, he descobert que la meva missió en aquest món és proporcionar benestar a les persones així com ajudar-los a descobrir tot el seu potencial. Podríem dir que és la meva missió (en majúscules) independentment de l’àmbit que estiguem tractant.

Sempre he estat relacionada amb la creativitat. Des que tinc ús de raó, l’art, el teatre, la dansa, la música i l’esport m’han acompanyat. Confesso que no sabria ser qui sóc, sense tenir-los presents (en més o menys mesura) diàriament. Per això, també des que sóc professional, m’ha agradat utilitzar aquestes eines com a recursos motivacionals i d’estratègia de desenvolupament i aprenentatge. 

Una empresa dedicada més que al cangur, al cangur especialitzat, temàtic i de qualitat, podríem dir que és “la cirereta que em faltava pel pastís”!!! En vols un tall?

 
 

T'animes a compartir-ho?